175 Microaventuren-gids - gratis -

Beste Hamont-Achelaar, 

U mag gerust trots zijn: trots op uw regio, trots op het toeristisch aanbod, trots op het prachtige natuurparadijs, trots op de gastvrijheid … kortom: trots op UW Hamont-Achel!
 
Al het moois dat Hamont-Achel te bieden heeft, hebben we vervat in een gloednieuwe  Microavonturen Gids. Niet alleen u, maar heel Noord-Limburg kan uw prachtige regio ontdekken in maar liefst 175 zogenaamde microavonturen. Afhankelijk van uw mood en tijdsbestek plant u zelf gemakkelijk een doe-activiteit: van een half uur tot enkele volle dagen met duidelijke start- en eindpunten.
 
Heel Noord-Limburg? Inderdaad! Dit is het resultaat van de samenwerking met onze omliggende gemeenten Lommel, Hechtel-Eksel, Neerpelt en Overpelt. Zij participeren mee in deze gids en stellen ook hun aanbod aan u voor. Wat is er nu leuker dan iets nieuws te ontdekken in uw eigen omgeving? U leert vast verdoken plekjes en verborgen parels kennen waarvan u niet wist dat ze bestonden.  
 
Zoveel meer dan een toeristische brochure
Wist u trouwens al dat we in Limburg koploper zijn in het aantal overnachtingen? Daarom hebben we speciaal in deze editie een overzichtelijke lijst van gastvriendelijke logies in Noord-Limburg verwerkt achteraan in de gids.
 
Paardenliefhebbers vinden een handige kaart met bewegwijzerde ruiter- en menpaden en paardvriendelijke cafés. Een waar paradijs voor ruiters, menners en paarden!
 
Verder geniet u van prachtige foto’s, ontdekt u nieuwe activiteiten en kan u deelnemen aan een spannende wedstrijd op social media waarbij leuke prijzen te winnen vallen. Alles hierover in de gids!
 
GRATIS fietskaart
Deze kaart fietst u helemaal rond en door Hamont-Achel en de omliggende gemeenten. Via het fietsroutenetwerk ontdekt u waar de belangrijkste partners zich bevinden zoals hotels, B&B’s, vakantieparken, horeca en nog veel meer … De gids is dan ook een handig pocketformaat dat u gemakkelijk overal kan meenemen op avontuur.
 
Met welk microavontuur begint u? Wij zijn benieuwd!
 

Grote afbeelding of flyer: