De Groote Heide Puzzel

Ontdek nu De Groote Heide Puzzel!

Van de Venbergse Watermolen over de Achelse Kluis tot de runderen in het Hageven of het Leenderbos: je komt ogen tekort als je begint met de legpuzzel van De Groote Heide die V.V.V. Valkenswaard liet ontwikkelen. Alle bekende (en misschien minder bekende) bezienswaardigheden, activiteiten en natuurelementen in het natuurgrenspark werden gebundeld in één prachtige illustratie.

Maar toch is het niet mogelijk om alles in één puzzel te gieten, want het natuurgrenspark heeft zoveel te bieden! Toch werd er geprobeerd om de meer dan zesduizend hectare aan prachtige natuur en bijzondere belevenissen in deze puzzel samen te vatten. De beken, toegangspoorten, activiteiten, fauna en flora werden opgeknipt in duizend mooie puzzelstukjes. Zijn er plaatsen die je kan herkennen? Of zijn er misschien ongekende plekken die je wil ontdekken? Het is dé ideale afsluiter na een lange dag in de natuur.

Je kunt het vanaf maandag 19 april afhalen bij V.V.V. Hamont-Achel en het UiTpunt Hamont-Achel. De prijs van de puzzel bedraagt €14,95.