Blauwe bessen plukken kan weer vanaf zaterdag 9 juli.

Sinds midden jaren 70 houd de familie Janssen - Van Asten zich bezig met de cultivatie van de Amerikaanse bosbes. Deze blauwe bes wordt hier met de grootste zorg en kundigheid geteelt en vindt haar weg naar vele mensen in Nederland en België (en daarbuiten), via verkoop aan huis, als ook via de veiling.
De grote drijvende kracht achter de ca. 10 hectare aan blauwe bessen is Jan Janssen. Samen met zijn vrouw, Ria Janssen - Van Asten, hebben ze het bedrijf uitgebouwd tot een bedrijf, welke bij vele mensen bekend is.
Uiteraard maken vele handen licht werken, daarom heeft de familie regelmatig de steun van Denis Wagemans. Samen met de seizoenskrachten, veelal scholieren, zorgen zij dat u uiteindelijk kunt genieten van vers geplukte bessen en de diverse producten.

Bessen Plukken
Ontspannend en Voordelig!
Tijdens het seizoen, van begin juli tot half september, kunt u altijd verse bessen verkrijgen op ons bedrijf. U kunt ook zelf naar hartelust Amerikaanse bosbessen komen plukken.
Het zelf plukken van blauwe bessen is een leuke en ontspannende bezigheid tijdens een dagje vrij of in het weekend. Trek er eens samen op uit met je partner, je kinderen of een goede vriend(in), om bij te kletsen of voor een dagje in de buitenlucht.
Je kunt lekker tot rust komen en ontspannen tussen de bessenstruiken.
Neem ook gerust je eigen bakjes of emmer mee. Deze worden vooraf gewogen, zodat je alleen voor de geplukte bessen betaalt. (Je hoeft zelf niet op de weegschaal te staan.)
Zelf plukken is mogelijk op de daarvoor bestemde plaatsen en uitsluitend tijdens het seizoen. Er zijn twee locaties, waar zelfpluk mogelijk is. Een locatie in Nederland en een locatie in België.
Houd de nieuwsberichtjes in de gaten voor de mogelijkheden tot zelfpluk.

Vanaf zaterdag 9 juli is het eindelijk weer zo ver: wij gaan van start met het blauwe bessen seizoen.
Zelf plukken kan van 09u00 tot 18u00
Er kan weer volop zelf geplukt worden in Budel aan de Bergbosweg 17 of in het prachtige natuurgebied tegenover café de Bever in Achel.
Uiteraard kunnen wij u ook voorzien in vers geplukte blauwe bessen of producten gemaakt van de blauwe bes zoals 100% sap, jam (ook zonder toegevoegde suiker), wijn en meer..

meer over: