Ruiterkaart De Groote Heide

Paardrijden in De Groote Heide
Even lekker weg met je paard. Samen of alleen. Wist je dat je in De Groote Heide makkelijk uren kunt paardrijden? Geniet van de rust of leef je juist lekker uit. Bekijk het gebied eens vanaf de rug van een paard.
Met het ruiterknooppuntennetwerk kun je zorgeloos rijden van knooppunt naar knooppunt. De kaart met het volledige ruiterknooppuntennetwerk van De Groote Heide.
Het ruiter- en menroutenetwerk biedt alle informatie die je nodig hebt om zelf een aantrekkelijke en informatieve rit uit te stippelen. Daarvoor gebruik je deze kaart en de knooppunten in het veld. De symbolen met cijfers op de kaart corresponderen met de knooppunten in het veld. Door van het ene knooppunt naar het volgende te rijden, creëer je je eigen rit. Op elk knooppunt kun je een keuze maken in welke richting je de rit wilt vervolgen. Het ruiteren menroutenetwerk is in twee richtingen te rijden. Op de kaart zie je tussen de knooppunten een getal staan dat de afstand tussen de knooppunten weergeeft. Zo kun je precies de lengte van een rit berekenen. Op de kaart vind je twee verschillende typen paden; de meeste paden zijn geschikt voor zowel ruiters als menners. Op een aantal plekken zijn de paden alleen toegankelijk
voor ruiters.

Prijs: 

EUR 4.95