B&B Wijndomein De Oude Hoeve

Wijndomein De Oude Hoeve is een gastvrij landgoed met de meest noordelijk gelegen wijngaard van België. In het bijbehorende wijnhuis bevindt zich een sfeervolle gastenkamer bestaande uit 2 gedeeltes. Vanuit de wijngaard wandel je direct het natuurgebied in en ook het fietsroutenetwerk ligt kort nabij. Gastvrouw Daniëlla Habraken ontvangt jullie hier hartelijk en leidt jullie graag rond op het domein. Een unieke en heerlijk plek om te onthaasten in het groen!

Omschrijving
Ervaar de unieke beleving van slapen in een wijnhuis. Boven in ons sfeervol wijnhuis hebben we een luxe appartement ingericht met een sfeervolle slaapkamer met heerlijke boxspring, antieke schrijftafel, luie stoel en badkamer met wastafel en douche en een woonkamer met leestafel televisie met dvd en uitzicht op het wijnhuis beneden met sfeervolle haard. (in de woonkamer staat een luxe slaapsofa mocht u eventueel met 4 personen willen slapen)

  • Gratis draadloos Wifi-netwerk
  • Omheind terrein met privé-parking en overdekte fietsenstalling
  • Franse tuin met terras en zicht op de wijnranken.
  • Loopafstand restaurants

Prijzen

Extra:
De volledig uitgeruste keuken in het wijnhuis mag gebruikt worden om een kop thee of koffie te zetten of om zelf te koken.

Contact: 

Leenderdijk 14
3930 Hamont-Achel
Tel. 0032(0) 11 64 26 32
info@wijndomein-deoudehoeve.eu