Camping Wilgenhof

't Wilgenhof is een gezellige familiecamping waar het fijn vertoeven is. Gelegen in een natuurlijke omgeving nabij prachtige fiets- en wandelpaden. Terwijl papa aan het vissen is, kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Onze gasten kunnen eveneens gebruik maken van het grote openluchtzwembad binnen het domein.

 

Omschrijving:
Zwembad: Ook voor afkoeling tijdens een warme zomerdag kun je terecht bij 't Wilgenhof in Hamont-Achel, zonder dat je daarvoor op de camping moet verblijven. De verschillende baden staan garant voor plezier bij jong en oud. Er is een kleuterbad en regenpaddenstoel voor de kleintjes en een diep bad met duikplank voor de betere zwemmers. Er is ook een waterglijbaan met een landingsbad. Kleine kinderen moeten op de waterglijbaan vergezeld worden door een volwassene.

Openingsuren zwembad: Van half juni tot en met half september alle dagen geopend vanaf 10u tot 21u.

Broodjesbar: De Watervallei hoort in één adem samen bij 't Wilgenhof. Je kan er op ieder moment terecht voor heerlijk vers belegde broodjes. In het zomerseizoen is ook het grote buitenterras geopend. Deze mooie ligging langs één van de vele fietsroutes is de ideale stopplaats. Lekker broodje, Achels abdijbier en een prachtig uitzicht op het domein van Het Wilgenhof

Prijzen:
Zie: www.hetwilgenhof.be

Contact: 

Lozenweg 95
3930 Hamont
Tel: +32 11 44 81 22
Gsm: +32 475 43 43 27
hetwilgenhof@gmail.com