Carpe Diem Bed & Boterham

Overnachten in een authentieke Teutenwoning
B&B Carpe Diem is gelegen in een authentieke Teutenwoning met koetshuis, daterend uit de 18e eeuw. Het neoclassicistisch heren- en koetshuis werd in 1997 beschermd als erfgoed. Samen met de tuin vormt het pand het historisch beschermd stadsgezicht van Hamont. Met zijn sfeervolle inrichting is Carpe Diem de perfecte plek om tot rust te komen.

 

Omschrijving:

  • Het herenhuis van onze B&B heeft maar liefst 4 knusse kamers en 2 ruime studio’s die van alle comfort voorzien zijn. Je wordt er verwelkomd in een familiale, warme sfeer en geniet van een deugddoende nachtrust en elke ochtend een huisbereid ontbijt. Ontdek de kamers Mathias en Mirthe, Noi, Boaz, Menno, studio Tonny en studio Zita.
  • De vakantiewoning Nino is gelegen in het koetshuis naast het herenhuis van de B&B en leent zich tot groepen van 8 personen. De paardenstallen van weleer zijn met respect voor authenticiteit omgebouwd tot een comfortabele vakantiewoning met 4 slaapkamers, waar je samen een heerlijke tijd doorbrengt. Er is 1 slaapkamer op de benedenverdieping en er zijn 3 slaapkamers boven. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met douche, toilet en lavabo. De slaapkamers boven zijn stuk voor stuk voorzien van airco.

Extra troeven:

  • Een gastvrije ontvangst, een ontspannen overnachting en een verrukkelijk ontbijt met streekproducten in een familiale omgeving: dat zijn volgens ons de ingrediënten voor een geslaagd verblijf. Wij waarderen bovendien de unieke eigenschappen van elk individu en bieden jou als gast volledige vrijheid. Geen tijd om te ontbijten? Tegen een kleine meerprijs stellen wij een smakelijk pakket samen dat je makkelijk onderweg meeneemt.
  • In de gezellige gemeenschappelijke leefruimte is het heerlijk relaxen. Je kan er tv-kijken, wegdromen over de geschiedenis van het pand, een boek lezen in de comfortabele zetels of tijd met het gezin doorbrengen.
  • De vakantiewoning beschikt over een gezellige zithoek met tv, open haard en een volledig uitgeruste keuken. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, toilet en lavabo, maar ook op de benedenverdieping is een extra toilet voorzien. Bovendien is er wifi voorzien.
  • Bij aankomst zijn de bedden van de vakantiewoning reeds opgemaakt. Indien gewenst voorzien we handdoeken tegen een extra toesl
  • Liever wat frisse buitenlucht opsnuiven? Op het bemeubelde terras aan de voor- en zijkant van de woning is het genieten troef.
  • De ondergrondse parking voor auto’s en fietsen is een handige extra.

Prijzen:

Op aanvraag via: https://www.bedenboterham-carpediem.be/reserveren/

De B&B en vakantiewoning beschikken over rookvrije ruimtes. Helaas kunnen we geen huisdieren toelaten.

Contact: 

Stad 4
3930 Hamont-Achel
Tel. 0032(0) 475 50 54 05