Acht & 80

In vakantiewoning Acht & 80 geniet je van de groene omgeving van Hamont-Achel en kom je volledig tot rust. Een vakantiewoning tot 12 personen in het Noorden van Limburg.
Vakantiewoning Acht & 80 is een prachtige langgestrekte hoeve, volledig gerenoveerd tot modern vakantieverblijf. De hoeve werd verbouwd en ingericht volgens hedendaagse normen met behoud van authenticiteit. Licht, ruimte en rust zijn de sleutelwoorden van de luxueuze vakantiewoning Acht & 80.
 

Omschrijving
Een vakantiewoning tot 12 personen.
Het vakantiehuis telt zes slaapkamers met elk een eigen badkamer. Vijf slaapkamers hebben een douche, op het gelijkvloers bevindt zich een slaapkamer met bad in de badkamer. Elke badkamer is voorzien van een haardroger, shampoo en douchegel. De open leefruimte is een lichte ontmoetingsplek waar je in de zithoek geniet van het achterliggend uitzicht, of je neemt er plaats aan de grote eettafel. De woning heeft een moderne ingerichte keuken met twee koelkasten met diepvries, twee combi-ovens, een wijnfrigo, kookplaat, koffiemaker, broodrooster, Nespresso-machine en een afwasmachine. Aan de woning ligt een fietsenstaling met plaats voor twaalf fietsen. Er is de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden. Verder is er een overdekt terras en kan je je wagen aan een spelletje petanque op de petanquebaan.

Prijzen Laagseizoen

Prijzen Hoogseizoen

Niet inbegrepen

  • Eindschoonmaak (verplicht)
  • Waarborg

Hoogseizoen: Vanaf april tot eind oktober & alle schoolvakanties
Weekend: Van vrijdag 17:00 tot zondag 18:00
Midweek: Van maandag 17:00 tot vrijdag 10:00
Week: Van maandag 17:00 tot zondag 18:00
Afwijkende periodes kunnen besproken worden.

Inbegrepen in de prijs:

  • Bed, bad en keukenlinnen. Alle bedden zijn opgemaakt bij aankomst.
  • Normaal verbruik van water, elektriciteit & verwarming.
  • Wifi
  • Shampoo, douchegel & handzeep is voorzien op de badkamers.

Contact: 

Kapelstraat 88
3930 Hamont -Achel
Tel: 0032(0)11 18 38 02
hallo@achtentachtig.be